Allt om apple airpods !!

Apple AirPods från TK handel

För några år sedan lanserade Apple den första versionen av AirPods, och dessa trådlösa hörlurar visade sig vara banbrytande på många sätt. Förutom att erbjuda enastående ljudkvalitet har Apples AirPods också praktiska funktioner. Till exempel kan användare enkelt byta låtar, ringa samtal och få vägbeskrivningar till specifika platser genom att bara använda hörlurarna. Genom åren har AirPods genomgått flera uppdateringar och förbättringar, vilket har resulterat i olika modeller som passar olika användares behov. Dessutom erbjuder TK Handel ett brett utbud av skyddande fodral för Apple AirPods, för att säkerställa optimalt skydd för hörlurarnas laddningsfodral.

Här är några av AirPods funktioner:

Visste du att AirPods har optiska sensorer och rörelseaccelerometrar som känner av när du tar ut dem ur öronen? Detta smarta tillbehör pausar automatiskt musiken så du slipper krångla med telefonen. Dessutom kan du enkelt byta till telefonen om du behöver ta ett samtal medan du lyssnar på musik. När du sätter tillbaka AirPods i öronen, återupptas musiken automatiskt. Hur häftigt är inte det?

Anpassningsbar EQ och rumsligt ljud:

AirPods 3 kommer med några fantastiska funktioner som tidigare bara var en dröm. En av dessa funktioner är Adaptive EQ, som anpassar ljudet efter hur hörlurarna sitter i dina öron. Detta görs genom en inåtvänd mikrofon som mäter ljudet och säkerställer optimal ljudkvalitet. Dessutom kan Adaptive EQ finjustera de låga och mellanhöga frekvenserna för att kompensera för eventuellt förlorat ljud på grund av hörlurarnas passform. En annan fantastisk funktion är Spatial Audio, som ger en verkligt uppslukande upplevelse. Genom att använda olika filter och avancerade algoritmer skapas illusionen att ljudet kommer från alla håll, vilket ger en tredimensionell känsla. Med AirPods 3 kan du njuta av en helt ny nivå av ljudkvalitet!

Cookies Consent

Genom att fortsätta surfa på denna sida godkänner du användningen av cookies. Läs mer i vår integritetspolicy .