om oss

TK Handel är en ledande återförsäljare av tillbehör i Sverige och erbjuder de senaste mobiltelefontillbehören och biltillbehören. I vår webbshop hittar du tillbehör till mobiltelefoner, datorer, tv-sapel, surfplattor, laptops och minneskort. Webbshopen startade som ett hobbyprojekt i en källarlokal med en anställd. Vi hade funderat på att öppna en webbshop under en tid, men den dagen vi hade möte om detta ringde telefonen och en säljare frågade om vi ville köpa ett nytt webbshopskoncept. Vi tackade ja och idag, flera år senare, är vi en arbetsplats med en miljon nöjda kunder. Detta är ett bevis på att bra kundsupport, låga priser och snabba leveranser uppskattas!

Anledningen till att TK Handel startades var på grund av avsaknaden av butiker med hemelektronik tillbehör till riktigt låga priser. Vårt motto var, och är än idag: "Varför betala mer än du behöver". Sedan starten har TK Handel växt kraftigt och breddat sortimentet till mycket mer än bara hemelektronikstillbehör.

Trots att många andra webbutiker använder sig av 3:e parts logistik, har vi istället valt att lagerföra alla våra produkter själva i våra egna lokaler. Detta innebär att dina beställda produkter finns i lager för omgående leverans. Det som driver oss framåt är alla nöjda och återkommande kunder vi fått genom åren.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi hjälper dig gärna och försöker alltid att svara inom en vardag. På TK Handel är det du som kund som är i fokus och vi strävar efter att du ska trivas och känna att du verkligen tjänar på att hand

Cookies Consent

Genom att fortsätta surfa på denna sida godkänner du användningen av cookies. Läs mer i vår integritetspolicy .