om oss

TK handel är sveriges drivande på tillbehörsåterförsäljaren — erbjuder de senaste mobiltelefontillbehören och biltillbehören.
 I början av 10-talet dök ett nytt behov upp – en svensk återförsäljare av tillbehör till smartphones.  Plötsligt kom vi på en idé att göra det enklare för alla att ha tillbehör till en smartphone.
 Sedan började vi med att fylla på vårt lager med alla tillbehör som behövs, även att vi har massor av annat som du kommer att behöva i din vanliga vardag.
 Vi har lagt ned våra framsteg på att veta vad köpare och organisationer kräver, och att ha ett brett utbud av de bästa krusidullerna för de senaste tillbehören – båda integrerade med vår kundförmån i verklighetsklass.
 TK Handel är fokuserad på att ge suverän kundadministration och vi förväntar oss att ge exakta och värdefulla föremålsuppmaningar till kunder via vår sida.
 Vår organisations mission är att erbjuda bästa kvalitet och billigaste produkter på vår marknad.
 Eftersom vi bryr oss om våra kunder, levererar vi din beställning var du än befinner dig i Sverige med en fast summa pengar och funktionen att spåra din beställning.